Ръководството на Царско село разпространи благодарствено писмо до президента на БФС Борислав Михайлов, с което изказва благодарността за издадения лиценз на стадион "Царско село" за мачовете от вътрешното първенство. Вчера новакът в efbet Лига получи право да приема мачове на своя стадион. 

Ето какво се казва в писмото на "царете":

Уважаеми г-н Михайлов,

Ръководството на СФК “Царско село 2015” изказва своята благодарност и признателност към Вас и БФС за положителната оценка на всички предприети от нас действия по реконструкцията и модернизирането на стадион „Царско село“ и за полученият лиценз, с който може да приема мачове от efbet Лига през сезон 2019/2020 година.


Оставаме удовлетворени от факта, че Български футболен съюз оцени всички наши усилия в модернизирането на стадиона. През изминалите няколко месеца ние поставихме осветление, изградихме нова трибуна за гости, разширихме и модернизирахме съществуващите трибуни, сложихме ново информационно табло. След решението за предоставяне на лиценз всичко това ще бъде представено пред обществеността още в петък, когато посрещаме Берое на нашия стадион.


Няколко пъти открито сме отбелязвали, че СФК „Царско село 2015“ е социален проект, който израстна до професионален футболен клуб, а футболен клуб може да съществува само когато играе на свой собствен стадион. Това вече е факт.

Чувствайте се поканени на всеки наш мач на стадион “Царско село”!
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS