Съветникът на Христо Крушарски в Локомотив Пловдив Чавдар Цветков жегна ЦСКА след победата на неговия отбор с 1:0 и претенциите относно съдийството от страна на Стойчо Стоилов. Той използва реплика, с която често феновете на Левски дразнят "червените", базирайки се на победите с 7:1 и 7:2. “Седем е добро число. Седем точки от ЦСКА. Какво друго да кажа? Доволен съм от играта, особено през първото полувреме. Ако Карагарен  беше вкарал, отиваха на по-голям резултат. ЦСКА обаче не е лош отбор", каза Цветков.

Стойчо Стоилов за съдията: Този човек свършва с футбола

Той коментира и претенциите относно съдийството:  "Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да видим на “Народна армия” какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има специалисти, говорих с Наско Узунов и той каза същото. Не виждам какви претенции могат да имат. И ние имаме претенции. Занев трябваше да има днес три жълти картона”, разясни Цветков.

Той коментира и промените в БФС: “Дано промените са за добро. Моето мнение е, че Боби Михайлов се справяше добре. Направи много, имаме позиции в УЕФА. Да се надяваме, че следващият ще е по-добър от него”.

Георги Илиев: Не е важен рекордът, а победата - отказвам се

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS