Челси прави специални ястия за своите футболисти по време на пандемията

| Англия

Челси полага специални грижи за своите футболисти в опит да ги приведе във форма за рестартирането на сезона във Висшата лига. Готвачите в лондонския клуб правят всеки ден ястия за играчите от отбора, въпреки че те не могат да ядат в общите помещения на базата в „Кобъм“.

Правителствените насоки за социално дистанциране и защита от коронавируса не позволяват на футболистите и треньорският персонал да използват столовата на тренировъчната база.

От Челси са измислили много креативен начин да осигуряват пълноценно хранене на своите футболисти, като спазват протокола за ограничаване на разпространението на COVID-19.

Готвачите на Челси приготвят храната на клубната база, докато футболистите водят занимания под ръководството на мениджъра Франк Лампард.

След това играчите получават пакетираната храна от персонал, който носи ръкавици, маски и са предприети допълнителни мерки за поддържане на новите по-строги стандарти за хигиена по време на пандемията.

Футболистите след това се придвижват до домовете си, а в Челси имат гаранцията, че те ядат правилната храна, която ще им помогне да се подготвят за рестартирането на сезона във Висшата лига.

Мачовете от Премиършип трябва да се възобновят на 17 юни, а Челси е замесен в борбата за топ 4. Следващият мач на „сините“ е гостуване на Астън Вила.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още