Черно море Тича приема Балкан в един по-специален мач

Добри Атанасов Добри Атанасов

Черно море Тича играе днес последния си домакински мач за календарната 2019-а година. Възпитаниците на Галин Стоянов-Патрика приемат Балкан в среща от 12-ия кръг на НБЛ. Мачът е от 19:00 часа в зала „Конгресна”  ДКС. 

Тази среща е по - специална, защото е и с благотворителна цел. От ръководството на клуба приканват зрителите да носят със себе си плюшени играчки, които ще бъдат дарени на деца , лишени от родителски грижи. Играчките ще бъдат хвърлени на игрището веднага след представянето на двата отбора и химна на България. Предвидени са любопитни изненади за зрителите в залата.  

Приходите от срещата ще са за ДЮШ на Черно море Тича и за състезателите от Черно море, които играят баскетбол в инвалидни колички. Специална програма стартира половин час преди началото на мача. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още