''Червена'' футболна легенда на тур в Североизточна България

dsport.bg

Една от най-големите футболни легенди на ЦСКА Джони Велинов продължава с представянето на излязлата в края на миналата година своя автобиография „Моята история“.

В следващите два дни предстои изключително натоварена програма в цели четири града в Североизточна България. Много фенове на "червените", както и такива, които искат да видят на живо, да си вземат автограф за спомен, да си направят снимка с Велинов, ще могат да го направят на следните локации в следните дни и часове:

Началото е в Разград, във вторник, 6 юли, от 18 ч. където местният „Фен-клуб ЦСКА Разград“ организира среща и представяне на книгата в кафе-бар „Стопер“.

На следващият ден, сряда, 7 юли, програмата е изключително интензивна:

Търговище очаква Джони от 15 ч. в Регионална библиотека „Петър Стъпов“.

В Шумен от 18 ч. ще има среща с фенове и читатели в Регионална библиотека „Стоян Чилингиров“.

Същата вечер – на 7 юли, от 19 ч. в залата на Профсъюзния дом в Нови пазар е представянето, организирано от община Нови Пазар и местния футболен клуб Ботев, където вратаря завърши своята кариера на терена в средата на 90-те години на миналия век.

Заедно с Георги Велинов на представянето на неговата автобиография ще присъства и авторът на книгата – спортният журналист Ники Александров.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още