Четирима от ЦСКА ще трябва да карат карантина

Четирима от футболистите на ЦСКА, ще трябва да изкарат 14 дневна карантина преди да подновят тренировъчни занимания с отбора, когато това бъде разрешено. След спиране на тренировъчния процес от ръководството на “червените”са обявили пред играчите, че който иска може да се прибере при семействата си. 

Тиаго Родригес се възстановяваше от травма и извънредното положение го завари в Португалия. Вив Соломон Отабор и Греъм Кери се прибраха на Острова, а Едвин Джеси предпочете да замине за Нидерландия, за да е близо до децата си. И въпреки че вървят много спекулации, че Кери и Отабор могат да се разделят с клуба, на този етап няма нищо официално от страна на “червените” по тази тема и се очаква двамата да се приберат за доиграването на шампионата. 

На Джеси договорът му изтича и засега името му се свързва с тимове от Турция, но до 30-и юни той е играч на ЦСКА. 

Родригес вече е възстановен от травмата си и няма проблем да се върне в България след отварянето на границите. И четиримата, ще бъдат под карантина за 14 дневен срок преди да се включат в мини подготовката на тима.

Клуба се раздели официално с Раул Албентоса, Върнан Анита и Денис Давидов.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още