Чили отказа контрола заради размириците в страната

| Световен футбол

Националният отбор на Чили отказа да излезе в контролата срещу Перу, която трябваше да се играе на 19 ноември. В причина за крайното решение се превърнаха нестихващите протести в чилийската столица Сантяго. 

Според информациии в местните медии Артуро Видал и компания са решили, че няма смисъл да играят приятелска среща, докато хората в родината им протестират и се бият с представителите на властта. Именно поради тази причина те са преценили, че е по-добре да не излизат за контролата, като решението им бе подкрепено от местната федерация. Затова и Видал и колегите му бяха разпуснати да се приберат по клубовете си. 

Това е втора поредна контрола на Чили, която пропада в последната седмица. Преди дни тимът трябваше да се изправи в проверка срещу Боливия, където също има протести. Именно поради тази причина двубоят бе отменен. 

Голмайсторът, който умря, стискайки лотариен билет в ръка

Испания се сбогува с Голеадор №1 в историята си

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още