Числата говорят: Идеален отбор за сезон 2019/2020

Кои футболисти попаднаха в Идеалния отбор на сезон 2019/2020? Отговорът в специалното издание на рубриката "Числата говорят". Правим тези класации на база на обективни показатели от представянето на всеки един футболист и отбор до края на шампионата в партньорство с InStat.

Вижте във видеото кои са в ТОП 11, кои са техни резерви и кои са големите липсващи.

Числата говорят: Идеален отбор за сезон 2019/2020

Dsport и InStat Sport ви представят идеалния отбор на efbet Лига за изминалия сезон според обективния показател InStat Index. ???????????? За да попадне даден футболист в 11-те на сезона трябва да има изиграни най-малко 1 500 минути през изминалото първенство...???????????? Вчера ви предизвикахме да се опитате да познаете единадесеторката, двама от вас познаха по 6 човека от отбора - Георги Анастасов и Мано Джендов, те печелят фланелка на Dsport :) ????????????

Публикувахте от Dsport.bg в Вторник, 4 август 2020 г.

Идеалният отбор на efbet Лига за изминалия сезон според обективния показател InStat Index.

За да попадне даден футболист в 11-те на сезона трябва да има изиграни най-малко 1 500 минути през изминалото първенство.

Вчера ви предизвикахме да се опитате да познаете единадесеторката, двама от вас познаха по 6 човека от отбора - Георги Анастасов и Мано Джендов, те печелят фланелка на Dsport.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още