В четвъртият епизод на рубриката на dsport "Числата говорят" ще научите как  рекорден брой футболисти от един клуб попаднаха в отбора на седмицата и дали Брадли Мазику от ЦСКА ще влезе в топ единадесеторката за четвърти пореден път. 

В рубриката ви представяне отличниците в мачовете от efbet Лига като ще го правим на базата на обективни показатели от представянето на всеки един футболист и отбор до края на шампионата в партньорство с InStat.

Всеки вторник или след всеки междинен кръг ще ви представяме ОТБОР НА КРЪГА, а също така и ИГРАЧ НА МАЧА (от всеки един мач в първенството).

Как ще бъдем най-обективни и точни?

Именно заради желанието да бъдем абсолютно обективни и точни и да използваме ясни критерии, а не субективни мнения избрахме доверен партньор в лицето на една от най-големите платформи за футболна статистика в света – InStat. Разработения от компанията алгоритъм, който определя InStat Index за всеки футболист ще ни помогне да покажем топ играчите на база тяхното представяне в мача.

Вижте всички епизоди на ""Числата говорят" в плейлистата: https://www.youtube.com/watch?v=oQ27MUOJuFc&list=PLkZXextcr7oLL5XnOTZHBxPtaLCTFjDJ7

Абонирайте се за нашия канал, за да не пропускате нито едно видео: http://bit.ly/2Y2jDJK

Числата говорят (еп. 3): Футболист на ЦСКА попадна в отбора на кръга, въпреки загубата от Царско село

Числата говорят (еп.2): Колко българи и колко чужденци влизат в отбора на кръга?

Числата говорят (еп.1): По един от Левски и ЦСКА в отбора на кръга

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS