Член на УС на Спартак в оставка: Всички сме готови на компромиси в името на клуба

Добри Атанасов Добри Атанасов

 Положителен сигнал за бъдещето на Спартак Вн идва от интервюто за Дарик и dsport с члена в оставка на УС на клуба Евгений Станимиров. Той сподели, че всички в клуба осъзнават, че тази „отровна” атмосфера от последните седмици и месеци само вреди на Спартак. Станимиров заяви, че всички са готови на компромиси в името на клуба и по този повод предстои съвместна среща, на която всички да имат единна позиция за развитието му.

Припомняме, че в  първите дни на януари, на събрание на клуба шефът на УС Борислав Георгиев и други четирима членове на управата хвърлиха оставки. Отборът бе напуснат и от няколко от опитните си играчи. Въпреки неяснотата за бъдещето, тимът стартира подготовка под ръководството на Кириакос Георгиу, като в момента се залага основно на доста млади играчи.  

„Осъзнахме, че тази отровна атмосфера в последно време вреди единствено на Спартак. Не можем да допуснем нещата да продължават така. Идват сигнали и от хората от ръководството, които  са в София, че също са осъзнали цялата обстановка. Отвсякъде идват сигнали, че никой няма претенции за постове в клуба и всички сме готови на отстъпки. Всички сме готови на компромиси в името на клуба. Това е една добра новина. Планираме среща. Изясняваме се и всичко минава в добър и спокоен тон. Загърбили сме всичко, което се случи в Спартак през последните месеци и седмици. Надявам се, след като стигнем до консенсус и някакво решение, да изместим за по-ранна дата насроченото за 10 февруари Общо събрание, защото няма време”, каза Евгений.

Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ