Световният тенис елит има своята нова звездна двойка и това е Паула Бадоса и Стефанос Циципас. За това призна гръцкият тенисист в интервю пред вестник „Bild“.

Той призна, че с испанката вече са заедно: „Да, ние сме двойка. Но не само това, ние сме сродни души. Така трябва да се определя. Много рядко се случва да намериш сродната си душа. Да, попитайте Паула, тя ще каже абсолютно същото“.

По-късно той допълни: „Срещал съм много жени в живота си. И мога да го кажа с голяма увереност – никога не съм се чувствал толкова привлечен и не съм намирал толкова красота и интерес у една жена. Казах това на Паула и тя каза същото нещо, затова се радвах да го чуя от нея. Умовете ни са на една и съща дължина на вълната, това е такава духовна връзка. Имаме толкова добро настроение заедно. Това е толкова красиво изживяване. Не мисля, че много хора изпитват такава духовна връзка със сродна душа с някого. Ако пътувате по света много, това е, което търсите. Мислите, че ще го намерите някъде по света, но понякога то е точно пред вас“.

Красивата Бадоса потвърди за романса с Циципас

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS