Изключително важен и любопитен мач от Втора група на Първа лига предстои да се изиграе в понеделник вечер. ЦСКА 1948 приема Арда в сблъсък за седмото място, даващо право на участие в баража за участие в Лигата на конференциите.

Изходната позиция на домакините е по-добра, тъй като те са осми с 43 точки, на една зад Ботев Пловдив, който обаче загуби срещата си от кръга срещу Славия с 0:1. На свой ред Арда е 9-и с 39 т., което прави успехът за гостите задължителен, ако не искат да се отдалечат твърде много от конкурентите си.

Формата на двата състава е колеблива. Червените са с баланс 1-3-1 в предходните си пет двубоя, а единствената им победа бе срещу Локо София с 2:1. Арда също спечели само веднъж, с 2:1 срещу Славия, но падна три пъти, а срещу съседите от Крумовград завърши 1:1.

Това, както и домакинският фактор, оказват известно влияние върху настройката на inbet за двубоя. На пазарите с 0% марж знак 1 е оценен на 2.35, равенството на 3.35, а потенциален тримф за Арда – на 3.55.

Разбира се, родният букмейкър предлага и MEGABOOST предложения за сблъсъка, част от които са:

* Брой Корнери: Над 9.5, на 2.00 вместо 1.90

* ЦСКА 1948 - Да Отбележи и в Двете Полувремена: Да, 4.05 вместо 3.45

* Общо Картони: Над 5.5, на 2.10 вместо 2.00

* Дузпа в Мача: Да, на 3.00 вместо 2.90

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS