ЦСКА без тренировка в България

ЦСКА няма да тренира на българска земя на старта на подготовката си. "Червените" се събират утре на клубната си база в Панчарево, но в два последователни дни играчите ще бъдат тествани само медицински, без да се тренира на някой от терените на клубното съоръжение. 

Карол Метс е една от трите опции за защитата на Цюрих

Футболистите са разделени на две групи, като през утрешния ден групата е съставена предимно от българите, както и юношите на клуба, които ще заминат с тима на подготовката в Турция. През втория ден на изследванията ще преминат и по-голяма час от чужденците. Някои играчи са получили по-дълга почивка, като бразилците Жеферсон и Бусато и нападателя Жорди Кайседо. Тримата се очаква да се присъединят към отбора направо на турска земя. 

ЦСКА заминава в четвъртък вечер за южната ни съседка, където в два етапа ще протече зимната им подготовка с общо пет контроли.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още