От ЦСКА обявиха, че от следващия сезон феновете на тима ще се радват на нов детски сектор на стадион "Българска армия", нов сайт на клуба, както и нови абонаментни карти. 

"Нов детски сектор, нов сайт и абонаментни карти за следващия сезон ви очакват съвсем скоро!

Водени от принципа, че трябва да работим в името на нашите деца, от началото на следващия сезон ще обърнем специално внимание именно на най-малките ни фенове. В нашия дом – ст. „Българска армия“, ще бъде изграден детски сектор, в който всеки малчуган ще може да изживее тръпката на футбола по специален начин – с игри, занимателни дейности и аниматор, който да се грижи за децата в сигурна среда. А на родителите оставяме възможността да се съсредоточат върху представянето на любимия отбор. Вярваме, че футболът е повече от игра, а присъствието на стадиона трябва да се превърне в ежеседмичен празник за всяко семейство.

Модернизация ще претърпи и сайтът cska.bg. Вече стартира изграждането на нова уебстраница, която ще бъде със съвременен интерфейс, леснодостъпна и удобна за ползване от всички привърженици, които очакват навременна информация за дейностите в клуба.

Абонаментните карти за сезон 22/23 ще бъдат пуснати в продажба онлайн в понеделник (20.06.), а от четвъртък (23.06.) ще имате възможност да си ги закупувате и физически на място от администрацията на "Армията"", обявиха "червените". 

ЦСКА ще пътува до Скопие в Лигата на конференциите

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS