ЦСКА подари седалки от стадион „Български армия“ на още един аматьорски клуб. Това е участникът в А Окръжна група София – Спортист Драговищица.

Това съобщиха от клуба, базиран в село Драговищица, което се намира до Костинброд, като благодариха на ЦСКА за предоставените седалки от Сектор А. До този момент от ЦСКА подариха седалки на Септември Тервел и Спортист Драгичево.

Ето какво написаха от малкия клуб:

„Ръководството на Спортист благодари на ЦСКА за предоставените седалки от сектор "А" на ст. "Българска армия". Благодарим и на Иво Лозанов, който ни свърза с елитния клуб и бе с основна роля за реализацията на жеста.

Надяваме се, че ще го върнем подобаващо - момчета от Драговищица са в редиците на различните гарнитури на ЦСКА и ще бъдем изключително горди, ако един ден облекат фланелката на мъжкия тим на "червените".

Поставянето на седалки на стадион „Драговищица“ е поредният етап от подобряването на материалната база на клуба и желанието ни да популяризираме спорта и запазим традициите на футбола в Драговищица, датиращи от 1948 г.“.

ЦСКА продължава с опитите да привлече египетски талант

ЦСКА изстрада първа победа в ''Надежда'' от 2005 година

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS