ЦСКА представи новите екипи на отбора за сезон 2024/2025 г., като те бяха представени под девиза „Не просто екип, а кауза!“.

ЦСКА: Илиан Антонов беше диагностициран с рак и бяха предприети мерки за спешна интервенция

5% от печалбата на всяка фланелка от първия екип на „армейците“ ще бъдат дарени за Фондация ЦСКА, която ще се занимава с благотворителна дейност.

Новите фланелки са на цена от 125 лв. и е налична както онлайн, така и в официалния магазин на ЦСКА. Екипът бе представен със специален видоклип, публикуван от клуба в социалните мрежи. 

Ето какво написаха от „червения“ клуб за фланелката:

"Не просто екип, а кауза!

Водени от желанието ни да превърнем футбола в полезен инструмент за взаимопомощ, съпричастност и сплотеност, когато преди година обмисляхме десетки идеи за създаването на новата фланелка, взехме решение да я обвържем с по-дълбок смисъл.

Този смисъл се нарича Фондация ЦСКА - основен детайл в екипа на първия отбор за сезон 24/25 и ключов акцент в най-важната и дългоочаквана от феновете кампания – тази по представяне на новата фланелка.

Оттук нататък в наша мисия се превръща да даряваме надежда чрез силата на футболния феномен ЦСКА.

Водени от отзивчивостта на великата ни публика към всички каузи през годините, вярваме, че е време за следващото ниво – да се превърнем в символ на добрина и да помагаме организирано, активно и реално на хората в нужда.

5% от печалбата на всяка фланелка от първия екип ще бъдат дарени за Фондация ЦСКА.

Фланелката е налична онлайн, както и в официалния ни фен магазин пред ст. “Българска армия”.

Вземи своята оттук!“.

Един от младите таланти на ЦСКА се бори с коварна болест

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS