От ЦСКА обявиха какви са дейностите, организирани за феновете на тима, преди домакинството на Сепси от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите.

Феновете на „армейците“ ще могат да се срещнат с един от основните играчи на отбора – Амос Юга, който е контузен и пропуска мача с румънците. Той ще направи и специална тренировка с малчуганите на малкото изкуствено игрище зад клубния магазин.

Освен това, на Армейския следобед преди мача, който е с начален час 20:00 часа, ще има още мероприятия, в които привържениците ще могат да спечелят и награди.

Пълната програма на събитията, организирани от ЦСКА:

„Богата програма ви очаква на Армейския следобед преди домакинството на Сепси

Вратите отварят в 17:30 ч. Ще загреем с джага, маса за текбол и специална машина за измерване силата на удара с награди.

Между 18:15 и 18:45 ч. най-точните от вас ще спечелят още подаръци, осигурени от клуба, ако вкарат гол в мишената ни за футбол.

В 18:30 ч. един от капитаните на ЦСКА – Амос Юга, ще се включи в специална тренировка за малчугани на малкото изкуствено игрище зад магазина. Той ще даде съвети и ще води заниманието за всички записали се деца, като ще бъде осигурен и преводач. Достъп до терена ще имат само децата с предварително подадена заявка за участие. Може да запишете детето си на nashitedeca@cska.bg или на място до 18:15 ч. Поради ограниченото време и пространство, бройките за участие са ограничени.

Между 19:00 – 19:45 ч. Амос ще раздава автографи на терена на Армейския следобед.

В 20:00 ч. всички на стадиона! #ЦСКАиграе, започват евробитките!

Купи билет за мача тук“.

Тобиас Хайнц: Не мисля, че можем да сме прекалено мотивирани (ВИДЕО)

Саша Илич: Играчите трябва да разберат, че се изправяме срещу най-трудния съперник (ВИДЕО)

ЦСКА пусна билетите за Сепси и си припомни историческия мач с Нотингам в София

ЦСКА картотекира всички нови за Европа

ЦСКА ще пътува на изток от Черно море, ако отстрани Сепси

ЦСКА възобнови инициативата ‘‘Част от отбора‘‘ (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS