ЦСКА тренира за Етър в Швейцария

dsport.bg

Изключително любопитен ход предприема спортно-техническият щаб на ЦСКА. Още вчера стана ясно, че "армейците" ще пренощуват и след двубоя си срещу Базел в швейцарския град, но се разбра, че освен това играчите на Стамен Белчев ще проведат и тренировка на следващата сутрин.

Това ще бъде реално и единственото им занимание в петък, преди на другия ден да се отправят за Велико Търново за двубоя си срещу Етър.

За тази цел от ЦСКА са помолили за съдействие домакините от Базел, за намирането на тренировъчен терен, където да бъде проведено това занимание.

Поради тази причина, тимът на ЦСКА ще се завърне у дома едва в късния петъчен следобед и няма да има възможност за тренировка на базата си в Панчарево. Като цяло няма друг случай в последните доста години назад във времето, когато тимът на ЦСКА да е оставал да нощува в съответния град след гостуване в европейските клубни турнири. Втората нощувка е продиктувана от невъзможността, чартъра на отбора да излети късно вечерта за София, поради забрана за късни полети на местното летище.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още