Цунами пред Dsport.bg: Радвам се, че съм част от семейството на Левски, Велтон не ми е казал, че ще идва 

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Бразилецът Цунами пристигна в София, за да подпише договор с Левски. Екип на Дарик радио и dsport.bg посрещна левият защитник, който се съгласи да даде кратко интервю пред нашите медии:

Цунами пристигна в София, минава прегледи в Левски (СНИМКИ)

Какво мислите за възможността да играете в Европа с екипа на Левски?

Мисля, че това е една много голяма възможност за мен. Клубът е голям, винаги в първите позиции в България. Радвам се, че ставам част от това семейство. Знам, че ме чака много работа е усилия. Трябва да гоним своите цели в първенството и останалите задачи до края на сезона.

С каква информация за Левски разполагате?

Това, което знам е много добро. Левски има добри футболисти с качества и опит. Това много ме зарежда и мисля, че ще направим добър сезон от тук насетне.

Коя е вашата предпочитана позиция на терена - ляв бек или централен защитник?

В момента предпочитам да играя ляв бек. Не е проблем и да бъда стопер. Важното е да играя и да съм полезен за моя отбор.

Защо Цунами? Защото сте бърз или защото сте силен физически?

Преди като подрастващ футболист играех на друга позиция и вкарвах много голове. И заради това ме нарекоха Цунами.

В България се твърди, че вашият доскорошен съотборник Велтон ще дойде в Левски. Знаете ли нещо по въпроса?

Нямам такава информация, а общувах с него. Не ми е казал такова нещо, мисля че той има договор с бразилския ни отбор. Надявам се обаче да дойде, защото е много добър футболист и ще е хубаво да е тук.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още