Волейболният ни национал Цветан Соколов снощи пристигна в Казан, а вече и направи тренировка с новия си клуб. Диагоналът през новия сезон ще бъде лидер на местния колос и 10-кратен шампион на Русия - Зенит. След като миналия сезон Цецо с тима на Лубе Читавинова, не само стана първенец на италианската Серия А1 за трети път в кариерата си, спечели всичко, което можеше да се спечели на европейската и световна клубна сцена, а и победи именно Зенит, сега за първи път ще играе в Русия.

Снощи първо той в социалните мрежи публикува снимка от летището с текст „Пристигнал в Казан, новото предизвикателство стартира“. След това от самия клуб приветстваха пристигането на родния национал.

“Много съм щастлив, че вече съм част от най-добрия отбори в света Зенит. Радостен, съм че ще играя в най-силното първенство в света. Със Зенит ще се опитам да спечеля още една световна клубна титла и всичко възможно във волейбола”, заяви Цветан Соколов минути след пристигането със семейството си в столицата на Татарстан, където бе посрещнат от фенове със знамени и се снима с част от тях.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS