Да напуснем диваните и да се впуснем в активно забавление

Да напуснем диваните и да се впуснем в активно забавление, напук на времето, ни призовава звездният отбор на „Нестле за Живей Активно!“ Град 2022.

Съзвездие от шампиони спортисти , любими артисти, певци и музиканти, заедно с 80 от най-добрите и активни танцови и спортни клуба на София се събират на 18-ти септември от 18.00 часа до полунощ на големия празник на активния живот.

Йордан Йовчев: “Освен на халки съм бил и на кон, но на тротинетка не съм се състезавал поне досега, но „Нестле за Живей Активно!“ ме предизвикаха да го направя. А аз хвърлям ръкавицата към всички вас, които искате да усетите тръпката от активния начин на живот и ви очаквам да се присъедиите към мен на тротишнетки, към Хоумлес на велосипеди или към младия Лука Йорданов на скейт и заедно да раздвижим София на колела. Мястото на срещата е Княжеска Градина в 18 часа. Бъдете точни!”

Хоумлес: “Ако ви стиска и аз ви чакам на Княжеска. После ще пея с удоволствие за всички на сцената пред НДК, но първо ще кача адреналина, въртейки педалите, а може да покажем и по някой трик, заедно с 6-те национални шампионки от волейболен клуб “Марица”, които обещаха да са отличнички и в карането на колело. Чакаме ви!”

Алфредо Торес: “Синоптиците ни плашат, че ще вали, но кой усеща няколко капки вода, когато кръвта ни кипи. Знаете ли каква ще е прогнозата тази неделя вечер в София? Бурни танци, без никакъв шанс за чистене, готвене или лежане по диваните. Най-големият танцувален флаш моб под звуците на латино ритми започва в 18 часа от ъгъла на “Витошка” и “Солунска”. Аз ще съм там и ви очаквам да работим заедно за ханш, метаболизъм и енергия, която ще влеем и на сцената пред НДК”

Тереза Маринова: “От опит знам, че волята за победа и желанието да надскачаш собствените си възможности се възпитава отрано. Затова за мен е лична кауза да работя с деца и с удоволствие очаквам всички желаещи родители с вашите деца да се раздвижим и забавляваме заедно тази неделя. Срещата е в градинката пред църквата “Свети Георги”, където заедно с младежите от ЦСКА 1948 и техния талисман Арти, Поли Генова, Вики от Мастило и професионални аниматори з деца сме ви подготвили много активни игри, изненади и, разбира се, награди. За да може децата да усетят удоволствието от движението. Направете им този подарък, който е инвестиция в тяхното здраве!”

Екатерина Дафовска: “ Приятели, ще стрелям направо, а знаете, че съм точна, особено когато сме заедно с Евгени Иванов -Пушката и мерника ни става два пъти по-точен - не се поддавайте на мързел, ставайте от диваните и идвайте в 19 часа в градинката пред “Кристал” да направим заедно заветните за доброто ни здраве и настроение 10 000 крачки. Ще бъде истинско представление, защото ще сме в компанията и на актьорите от театъра на Армията , които ще гастролират като пешеходци до сцената пред НДК, съпровождани от оркестър духова музика. Там ще се включим в танцови дуели, спортни демонстрации, активни предизвикателства, музикални изпълнения и ще бъдем заедно в първото вечерно издание на “Нестле за Живей Активно!Град 2022. Чакам ви!

Милица Мирчева: „Поемането на риск е част от успеха. И то, както всичко отанало, може да се тренира. Затова ви предизвиквам да се престрашите на 18-ти септември и да дойдете в Кучешката градина на Южния парк, за да направим заедно мини вечерен маратон 3 км. Уверявам ви, че бягането е забавно и далеч не е само за професионалисти. А и ще тичаме с благотворителна цел - за всяка пробягана от нас крачка Purina ще дарява храна на приюти за бездомни животни, така че усилията от нас, наградата - за тях. Чакам ви на старта и помнете – само първата крачка е трудна!

Играта: Игра ми е да се разкършим! Затова чакам всички двуноги и четириноги на 18-ти септември в 18 часа в Кучешката градина, заедно за марш на четири лапи. Преди да стигнем до НДК, вашите любимци ще се забавляват със специални предизвикателства, организирани от професионалния треньор на кучета Асен Аролски, а ние ще играем, както си знаем. Важното е да стигнем до сцената на НДК преди 20 часа, че мен ме чака водене на живо на много активна програма със спортни демонстрации на живо на бойни изксуства, тренировки на футболна врата, мажоретки, танцови дуели, хора и ръченици, духова музика, огнено шоу. Няма да ви разказвам всичко, но вярвайте ми Играта ще е яка.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ