Дамбраускас: Играчите още се адаптират към идеите ми, имаме какво да подобрим

dsport.bg

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви, че е доволен от подготвителния лагер в Турция. Специалистът сподели, че играчите му все още се адаптират към идеите му, като допълни, че все още трябва да свърши доста работа.

"Беше добър лагер, на който успяхме да свършим всичко планувано. Изиграхме и пет мача. Най-важното беше да предам на отбора моите идеи. Мисля, че по време на лагера прогресирахме. Изпълнихме задачите си и сега е време да се върнем в Разград, където да продължим с нашето развитие".

"Всички съперници бяха добри. Шахтьор и Динамо Киев играят в Шампионска лига почти всяка година. Това бяха подходящи отбори за спаринг. Имаме доста неща за подобряване. Футболистите още се адаптират към идеите ми. Играем по-доминантен и пресиращ футбол. Тези неща не могат да се случат толкова бързо. Мисля, че прогресираме добре", каза Дамбраускас. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още