Дарик благотворителен търг продължава до 15 декември

dsport.bg

Благотворителен търг на Дарик радио е в ход! Той по традиция се организира от „Ники Кънчев шоу“, „Спортното шоу на Дарик радио“, „Дарик кафе“ и dsport.bg.

Търгът продължава до четвъртък (15.12) до 17 часа. Артикулите може да намерите във Facebook страницата Дарик Благотворителен търг. Големият финал ще бъде между 16:00-17:00 часа, когато ще бъдат сложен „внезапен край“.

Даренията ни набъбваха до 525, което е рекорд и за което ви благодарим. Голяма част от тях вече получиха заслужена финансова оценка от вас и бяха продадени на хората с най-висока оферта.

За другите артикули наддаването продължава и в момента.

Отдалете малко време и помогнете на децата на България и хората в нужда.

Влезте и сега във Facebook страницата Дарик Благотворителен търг, най-отгоре там стои АЛБУМ 2022 и го разгледайте. Все още са в играта тези артикули, които не са получили съответната финансова стойност.

Има и чисто нови пристигнали в последните няколко дни дарения и: много спортни артикули, книги с автографи на авторите, още и още жестове.

Участвайте сега в Дарик благотворителен търг!

Големият финал ще е на 15 декември четвъртък между 16 и 17 часа!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ