Дейвид Бекъм открива хотел в Макао

dsport.bg

Дейвид Бекъм съобщи, че отваря хотелски комплекс, вдъхновен от Лондон в Макао, Китай – град, известен като „Лас Вегас на Изтока”.

Комплексът ще има кръчма, в която ще се предлагат традиционните за британската кухня пай и каша, която ще се управлява от приятеля на Бекъм, шеф Гордън Рамзи. 

По средата ще се издига мини Биг Бен, а екстериорът на хотела е вдъхновен от Уестминистърското абатство и Камарата на парламента. Бекъм смята да открие хотела през следващата година.
Екстравагантният хотел ще разполага и с бутик на два етажа за дизайнерски костюми, както и с търговски център с 200 магазина, продаващи британски марки.

Бекъм сподели: „Лондон е моят роден град, така че искам да пренеса някои от нещата, които обичам от там, в Макао - това чувство за енергия, хумор и отношение към храната, мебелите и произведенията на изкуството – усещането е страхотно.”

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още