Полузащитникът на Тотнъм и английския национален отбор Деле Али е наел диетолог и е започнал да се занимава с йога с цел да възвърне оптималната си форма. Футболистът внимателно подбира избора си на храна, като се надява това да го възстанови напълно от поредицата контузии на подколянното сухожилие, които го тормозят през последните 18 месеца. Играчът на “шпорите” е готов на всичко, за да захвърли здравословните проблеми зад себе си и е отворен към различни методи като диети или дори йога.

23-годишният играч приема много протеини и малко захари, докато се занимава с най-различни йога упражнения, за да увеличи подвижността и гъвкавостта на мускулите си.

Али не попадна в групата на Гарет Саутгейт за мачовете с Чехия и България, като основна причина са контузиите на състезателя в близкото минало. Англичанинът смята, че тази почивка ще му се отрази добре, защото ще има повече време за себе си, което да прекара на базата на Тотнъм. Али има репутацията на не толкова дисциплиниран футболист, който лесно се разсейва от живота извън футбола. Въпреки многото му договори с различни марки, единствената му рекламна изява този сезон бе със спонсора на клуба “Hugo Boss”.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS