Дени Алар: Още съм един от най-добрите нападатели в Австрия

| Левски, БГ футбол

Напусналият без да остави особена следа в Левски Дени Алар заяви, че все още се чувства като един от най-добрите нападатели в Австрия.

Атакуващият играч бе под наем при "сините" от Рапид Виена и той вече върна в клуба. "На 27 юли ще започна да тренирам нормално с Рапид. Миналото лято треньорът ми каза, че няма да разчита на мен. Трябваше да приема това", заяви Алар пред spox.com. 

"Сега също няма да е лесно да се наложа. Във футболът обаче нещата се променят бързо. Трябва да грабна шанса си. Знам какво трябва да направя. Аз все още съм един от най-добрите нападатели в Австрия. Доказвал съм го много пъти", заяви Алар.

Алар пристигна в Левски в началото на сезон 2019/2020 година. Със „синята“ фланелка записа 27 мача и отбеляза 4 гола във всички турнири.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още