Депозитите с FastPay в sesame.bg ще носят награди

dsport.bg

Точно така, правилно разбра. Всеки депозит, който направиш чрез Fastpay в sesame.bg ти носи талон за участие в ежемесечната ни томбола за 18 бр. Mystery box с изненадващи награди. Направи минимум три депозита за поне 20 лв. всеки и участваш в тегленето. Всеки депозит ти носи един талон за участие, така че „колкото повече, толкова повече“, както е казал Мечо Пух.

Но това не е всичко! Всеки месец, събирайки талони с твоите депозити, участваш и за голямата ни награда – 77-инчов Smart телевизор. За да участваш в тегленето, трябва да си събрал поне 30 талона. Късметлията ще обявим на 20.12.2023 г.

Съвместната кампания на sesame.bg и FastPay ще продължи от 15.06 до 17.12.2023 г.

Сам виждаш, че имаш достатъчно време да събереш нужните талони и да си спечелиш един 77-инчов телевизор, или пък някоя от другите ни предметни награди.

Късмет, защото той съществува. И бъди разумен!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още