Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори на пресконференцията на разградчани преди старта на подготовката на тима.

"Успехите на Лудогорец се дължат най-много на екипната работа. Това е изключително  важно и през времето, в което аз работя в Лудогорец винаги съм разчитал точно на това. Имаме 4 контроли в Австрия. Като се приберем ще изиграем една контрола тук. Времето ни за работа е изключително малко. Много тежка, много дълга година. Ние сме изиграли 58 мача. Знаете какво нещо е това да се изиграе един такъв сезон, каква е натовареността на играчите и какъв е тренировъчният процес”, започна Дерменджиев.

“Отборът е добре окомплектован. Имаме един играч, но ще има още. Имаме достатъчно играчи на всички постове. Ще вземем такива, които ще бъдат по-висока класа. Колкото по-късно дойдат играчите, толкова по-трудно се адапитират за първите мачове, но ние ще направим всичко възможно да ги приобщим към отбора, да свикнат с това, което играем ние и дано да успеем”.

“В момента пренасяме 6 момчета. Ще бъдат на лагера с нас. Искам отрано да свикнат с темпото на игра на първия отбор и след две или три години да бъдат готови за отбора. Много са талантливи. Много са надеждни и за това взехме решение те да бъдат с отбора”, каза още наставникът на Лудогорец.

“Няма лесен път. Всеки иска да бъде в Шампионската лига. Дано да имаме шанса да успеем”, добави той.

Лудогорец с нов доставчик на екипировка

Новият вратар на Лудогорец: Искам да стана шампион и да играя в Шампионската лига (ВИДЕО)

Ангел Петричев се надява до година и половина сектор А да бъде построен

Караманджуков за проваления трансфер на Себастиан Вия: Държим на финансови параметри и рамки, от които не може да избягаме

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS