Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов говори след поражението на българския шампион с 0:2 от Балкани в Косово в двубой от първия предварителен кръг на Шампионска лига. Нападателят на разградчани заяви, че загубата е заслужена, а Лудогорец няма оправдание.

Косовски фалстарт за Лудогорец в Шампионската лига

„Мисля, че това, което сме тренирали и говорили не успяхме да го приложим по време на мача и успяхме да позволим на Балкани да ни създаде повече ситуации за гол и съответно ни отбелязаха два гола. Ние не успяхме да отговорим на агресията на Балкани. Не успяхме да създаден ситуации пред гола. Мисля, че заслужено не вкарахме гол, тъй като имахме една ситуация за гол – тази на Доминик Янков“, заяви Десподов.

„От моя страна нямаше подценяване. Преди да заминем на летището казах, че Балкани е сериозен отбор и не трябва да се подценява. Това е отбор, който играе агресивен и атакуващ футбол“, каза още той.

„Имахме голямо желание да победим, но понякога нещата не се получават така, както ние ги искаме. Имаме втори шанс да се поправим другата седмица“, коментира капитанът на Лудогорец.

„Теренът изигра много голяма роля, но не искам да коментирам терена, защото ще излезе, че се оправдавам. Не е коректно да го правя. Трябва да забравим мача възможно най-бързо, но трябва и да е като обеца на ухото, защото се видя, че Балкани е отбор, който може да ти създаде неприятности. На бърз и хубав терен с нашата игра, мачът ще бъде коренно различен“, завърши Кирил Десподов.

Ивайло Петев: Слаб мач, нещо при нас се счупи (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS