Дибала дал четвърта положителна проба за Covid-19 за шест седмици


Звездата на Ювентус Пауло Дибала е дал четвърта положителна проба за коронавирус в рамките на само шест седмици. Това съобщи "El Chiringuito". Според информациите на офанзивния футболист са направени четири теста през последния месец и половина, като всичките са били положителни, включително и най-скорошният му.

Дибала и гаджето му остават под карантина, тъй като не са излекувани от коронавируса

Както е известно Дибала даде първата си положителна проба на 21 март. Неговата приятелка Ориана Сабатини също се оказа заразена. Двамата бяха поставени под карантина, като след нейното изтичане съобщиха, че са преборили болестта. 

Явно обаче Дибала не е успял да се отърси напълно от болестта, като се очаква в най-скоро време да стане ясно какво е неговото състояние.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още