Димитър Бербатов представи идеите си пред тимове от още 7 града

dsport.bg

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов благодари на всички отбори от последните 7 града, които посети, представяйки кампанията си за шефското място в БФС.

Бербатов се срещна с клубове от Русе, Разград, Силиста, Добрич, Варна, Търговище и Шумен. След срещата във Варна голмайстор №1 на националния ни отбор обяви, че е инициирал подписка, която да доведе до Конгрес на 21 септември. 

Бербатов се срещна с клубовете във Варненска област

"Благодаря на всички отбори, с които осъществихме срещи! Респект, Русе, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Търговище, Шумен!

Представихме идеите си за промяна на българския футбол пред отборите от тези региони. Другата седмица продължаваме със срещите в останалите футболни центрове на България. И така - докато не посетим всички и не покажем уважението, което заслужават!

Накрая изборът е ваш, на отборите: дали искате промяна и дали ще гласувате за нея, или сте доволни от статуквото и предпочитате всичко да продължи по стария начин.

(Р)еволюцията е тук.", написа Бербатов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още