Димитър Бербатов се срещна с представители на софийските клубове на ''Армията'' (ВИДЕО и СНИМКИ)

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов се срещна с представители на софийските клубове на "Българска армия". Досега той се срещна и с футболни хора от други региони на страната. 

Бербатов се срещна с клубовете във Варненска област

Сред по-познатите лица във ВИП ложата на сектор А се отличават изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков, легендата на Левски Станислав Ангелов, мениджърът Николай Жейнов и спортният директор на Септември София Кристиян Добрев.

Бербатов благодари и на хората, които не са дошли на срещата. Той изрази мнение, че тези, които не са дошли вероятно са получили обаждане да не идват, да не подписват документи, защото са свършени, ако го направят.

"Най-големият проблем е детско-юношеският футбол. Нещата, които сме ги говорили ги има. Не сме ги измислили. Искаме да ги вкараме в нашата народопсихология, защото ги има. Трябва да сложим тая идея в нашите условия. Трябва да има и добро заплащане за треньорите, което е друг сериозен проблем. Но трябва някой да говори с децата. В България няма футболна карта, няма академии, няма методисти. Всичко е разпръснато и всеки си работи на парче. Аз сам не мога да свърша нищо", бяха част от думите на Бербатов. 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още