Димитър Бербатов: Власт не се дава, властта се взима

dsport.bg

Кандидат-президентът на Българския футболен съюз Димитър Бербатов за пореден път призова за промяна в родния футбол. Той говори пред Nova по време на обиколката си на страната, като този път посети Югозапада. Той проведе среща с представители на близо 50 клубове от региона.

Според Бербатов може да се проведе Извънреден конгрес на БФС в края на септември и допълни, че промяната в българския футбол е налице и е време да се случи. 

"Промяната е тук и трябва да се случи. Показвам аз и моят екип уважението, което е напълно нормално, към отборите, идвайки лично. Те знаците са тук. В крайна сметка промяната е неизбежна. Човек трябва да има някакъв морал, доблест. Когато виждаш, че нещата не стават, наистина не стават, в един момент трябва да вдигнеш ръката, да признаеш, да се извиниш, мъже сме всички и да дадеш път на другите. В крайна сметка, прав си, власт не се дава, властта се взима. Затова ние ще направим така, че да я вземем по нормалния, коректен и законов път, за да донесем тази промяна", каза Бербатов.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още