Димитър Димитров: Падахме като круши по терена, Мартин е доказан лидер

dsport.bg

Треньорът на Берое Димитър Димитров призна, че тежкият терен е една от основните причина тимът да не играе добре срещу Ботев Враца. Херо призна, че късметът и класата на Мартин Камбуров са причината за победата.

"Много трудно може да се говори за футбол. Теренът беше в ужасно състояние, не можехме да стоим на краката си. Ние спечелихме заради шанса и късмета си. Ако Ботев Враца бяха победили, щеше да е заслужено. Цялата ни подготовка се наруши. Единственото хубаво нещо е, че спечелихме мача", добави той.

"Ние звъняхме във федерация и ги помолихме да преместят мача с два дни, но глас в пустиня. Падахме като круши на момента. Не искам да обвинявам играчите. Сложихме едни нови обувки, после теренът се разкаля, сложихме други обувки", заяви Димитров.

"Мартин е доказан лидер. След като разбрах, че той иска да се върне, нямаше причина да не го приема. Ние искаме да му помогнем и той да ни помогне и ни се отблагодари по най-добрия начин", добави той.

Феноменален Камбуров изпързаля Ботев Враца

Мартин Камбуров: Ботев ни изпусна, играхме със стоножки, важно е да вземаме тези мачове

Тони Здравков: Нямам думи, трябваше да водим с 3:0 до 10-ата минута

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още