Дионтей Уайлдър: Тайсън Фюри е страхливец

dsport.bg

Дионтей Уайлдър атакува остро Тайсън Фюри, като заяви, че британецът е страхливец и прави всичко по силите си да не излезе отново на ринга срещу него. "Бронзовият бомбардировач" бе категоричен, че съперникът му не желае да има реванш между двамата, но въпреки този двубой ще се случи. Битката трябва да се състои на 22 февруари, като мястото все още не е уточнено.

"За Тайсън Фюри всичко е игри и забава. Ако беше иначе, веднага щеше да организира реванш срещу мен. Ако имаше сърцето на войн и мисленето на шампион, той щеше да организира този реванш моментално. Не да чака, докато някой дойде и го спаси, за да може да има извинение. Той просто дрънка така, сякаш получава договор за 100 милиона долара. Това не е вярно, но той иска да го използва като довод, за да не се бие срещу мен. Той е страхливец", изригна Уайлдър.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук