Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба се завърна към тренировъчния процес по време на първото занимание на „армейците“ в събота. Бамба претърпя операция през месец ноември 2022 година, но вече е готов и се е завърнал към тренировките на своя клуб, като ще вземе участие в цялата зимна подготовка.

„Армейците“ ще се подготвят в България, а на 16-и януари заминават за двуседмичен лагер в Анталия, където ще изиграят шест контролни срещи.

ЦСКА публикува снимки от тренировка на „армейците“, което се проведе на клубната база в Панчарево. Хубавото време допринесе за доброто настроение у футболистите на „червените“ на старта на зимната подготовка.

Към заниманието се включиха и група юноши, които играят в дублиращия отбор, където треньор е Стамен Белчев. Ако някой от младите футболисти бъде забелязан от Саша Илич, то той може да замине с отбора за лагера в Турция. Сръбският специалист разполагаше с всички свои футболисти.

Старши треньорът на „армейците“ е избрал да празнува сръбската Коледа, която се отбелязва на 7-и януари по стар стил, в България, за да води първото занимание на своя клуб.

Подготовката на ЦСКА ще протече на три етапа

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS