Добруджа остана без треньор 20 дни преди старта на първенството

dsport.bg

20 дни преди старта на първенството Добруджа остана без треньор. Радослав Боянов е уведомил ръководството на клуба, че напуска. След като снощи за пореден път Управителният съвет не се е събрал на насроченото заседание, старши треньорът на Добруджа е взел решение, че при подобна незаинтересованост, той няма как да продължи да изпълнява задълженията си.

„Не се чувствам подкрепен от ръководството. Имах по-големи очаквания и амбиции. С тяхното бездействие и незаинтересованост ми показаха, че не можем да работим заедно и да се случат нещата. Не ми остава нищо друго освен да се разделим при положение, че няма единомислие“, обясни мотивите си Радо Боянов за радио „Добруджа“.

Заради липсата на финансиране и комуникация с членовете на Управителния съвет след края на миналия сезон главният мениджър Светослав Петров подаде оставка. Той бе наследен на треньорския пост от Радослав Боянов, който въпреки трудностите, успя да събере боеспособен състав за старта на подготовката. Впоследствие обаче опитните Владислав Мирчев, Цветан Илиев и Преслав Петров напуснаха, заради неясното бъдеще на клуба. Радослав Боянов вече е съобщил и на играчите своето решение и днес отборът няма да пътува за Несебър за планираната контрола с елитния Пирин.

Все по-малко вероятно изглежда участието във Втора лига на отбор, който само 3 седмици преди първия кръг няма треньорски щаб, екипировка, изпълнителен директор и директор на школата.

Контролата между Пирин и Добруджа бе отменена

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още