Добруджа празнува 100-годишен юбилей с шоу мач срещу звезди от националния отбор

dsport.bg

Добруджа ще отпразнува своя 100-годишен юбилей с шоу мач срещу сборен отбор на звезди от националния отбор. Двубоят ще се проведе на 24 септември от 17:30 часа. Половин час преди това 80 заслужили играчи, треньори и деятели свързани с Добруджа ще бъдат наградени. Всички футболисти тръгнали от школата на тима и стигнали до националния отбор пък ще получат златна значка от БФС. 

В състава на Добруджа за мача личат имената на Сергей Димитров, Румен Славов, Сашо Ангелов, Петре Григораш и Румен Стоянов. За националите пък на терена ще излязат Елин Топузаков, Станислав Ангелов, Даниел Боримиров, Радостин Кишишев, Златко Янков, Гошо Гинчев, Георги Чиликов, Христо Йовов, Ради Здравков, Бончо Генчев, Валентин Станчев и Марин Петров. 

Добруджа ще бъде воден от Кольо Марков, а националите от Димитър Пенев.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук