Вратарят на Пари Сен Жермен и италианския национален Джанлуиджи Донарума говори за ужаса, който изживя заедно с половинката си Алесия Елефанте. Двамата бяха нападнати и обрани в апартамента им в Париж, като са били съблечени, а откраднатите им вещи са били на стойност 500 хиляди евро.

„Да се окажеш в три часа сутринта с чужди хора в твоя дом, мисля, че това е най-лошото чувство, което можеш да изпиташ. Аз бях обездвижен, а Алесия беше принудена да предаде всичко ценно за нас. Не мога да навляза в твърде много детайли, тъй като има течащо разследване“, разказа притесненият Донарума пред изданието „Libero“.

Той каза какво предстои за него сега: „Сега ще отида до френската полиция, за да се опитаме да си припомня всичко, което се случи. Тази сутрин аз и годеницата ми трябваше да напуснем нашия апартамент, за да позволим да се извърши разследването, така че временно се настанихме в хотел. Страхът ми тогава беше толкова голям, но още повече се боях, че нещо можеше да се случи с Алесия“.

„Бях безпомощен и вързан, нищо не можех да направя. Освен това не говоря френски толкова добре и ми беше трудно да обясня на тези хора къде бяха всички неща. Така че Алесия, която и сега е уплашена, трябваше да ги придружи. Наистина неприятни моменти на дълбок ужас, особено боейки се за нея. Страх, че можеха да я наранят“, допълни вратарят.

Донарума бил ритан в главата и заплашван с оръжие

Брутално: съблякоха и обраха Донарума и приятелката му

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS