Дора Милева: Изплащаме парите към кредиторите на ЦСКА, изчистихме дълга към НАП

dsport.bg

Парите на кредиторите на ЦСКА продължават да се изплащат и няма нито един, който се е отказал от това си вземане. Това разкри синдик Дора Милева пред колегите от Топспорт.

Младенов: Сигурен съм, че ЦСКА ще стане шампион и ще играе в ШЛ

"Считано към днес, от 8-те милиона, внесени за емблемата на "армейците" от "Ред Енимълс", са останали 2,5 млн. лева. Всички 4,8 млн., които трябваше да бъдат преведени към НАП от наличната сума, са вече изплатени. Това е стойността, както знаете, която трябваше да бъде отделена от въпросните 8 млн. за държавното учреждение. Няма нито един отказал се кредитор до момента. Всичко останало са спекулации. Нито Стойчо Младенов, нито който и да било. Най-малкото ако има такъв, то той ще трябва да заяви намеренията си формално, в съда. От наличните 8 млн. вече голяма част бяха изплатени на кредиторите. Останали са 2,5 млн. Процесът по изплащането продължава и в момента", коментира синдик Милева.

Крушчич: Отказах на Левски през 2016, ЦСКА е голям шанс за мен

ЦСКА пусна билетите за дербито с Лудогорец

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още