Дребнавият характер на Даниел Леви едва не провалил трансфера на Модрич

dsport.bg

Президентът на Тотнъм Даниел Леви има слава на човек, който до край се пазари. Именно това му качество едва не провалил трансфера на Лука Модрич от Динамо Загреб в Тотнъм през 2008 година. Интересната история разкри Здравко Мамич през "FourFourTwo".

"Всичко беше уредено. Разбрахме се за всеки детайл по сделката. Накрая помолих Даниел Леви за 5 фланелки на Тотнъм, за да ги подаря на приятели. Той ми отговори, че няма проблем, но ако му даде тези екипи, то той ще плати по-малко от 21 милиона евро за Модрич", разказа Мамич, който за момент дори се разколебал при тази дребнавост, но все пак трансферът се осъществи. "Той е най-добрият що се отнася до преговори, признавам го", добави Мамич.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още