Dsport: Честита Нова 2020 година!

dsport.bg

Приятели, dsport празнува Нова година за първи път от своето създаване през лятото на 2019-та. За този кратък, но тежък период, екипът премина през първите си върхове и падения, научихме много и продължаваме да го правим. Целта на проекта е да бъдем максималнно обективни, максимално информативни и да Ви бъдем от полза. Надяваме се, че оправдаваме доверието Ви, защото Вие, нашата публика, сте най-важни.

Бъдете здрави, Вие и близките Ви. Нека поне в тези мигове на новогодишен оптимизъм помечтаем заедно и си пожелаем националният ни отбор да се класира на европейското по футбол, повече български отбори да играят в групи на ЕКТ и много наши спортисти да се окичат с медали на олимпиадата в Токио!

Дано виждаме повече деца и младежи да спортуват на стадиони и квартални игрища. 

Подкрепяйте любимите си отбори, обичайте футбола и спорта.

Честита Нова година!
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук