Dsport готви рестарт на българския футбол

В момент, в който футболът ни липсва страшно много, а българското първенство е мираж екипът на dsport реши да се намеси и да ви върне футболните емоции.

Докато футболистите почиват екипът на dsport ще изиграе техните мачове. Ще излезем на виртуалния терен с българските отбори, българските футболисти и тяхната програма

Днес (4 април, събота), точно в 17 часа стартира новата ни рубрика „Виртуален български футбол“, която може да гледате на живо във Фейсбук страницата на dsport  и на dsport.bg.

В нея членове на нашия екип ще играят играта eFootball Pro Evolution Soccer на PlayStation, като ще се опитаме да симулираме мачовете от вътрешното първенство от момента, в който то бе спряно до края на плейофите.

Ние ще играем на виртуалното поле, а футболисти, треньори, легенди ще ни помагат със съвети. Още в първия епизод ще разберете как Футболист номер 1 на България Димитър Илиев ще ръководи виртуално отбора на Локомотив Пловдив в двубоя срещу Етър. На живо ще включим и старши треньорът на Дунав Людмил Киров, който пък ще се опита да спечели срещата с Арда.

Кой ще изпълни мечтата си да нареди и ръководи води ЦСКА от скамейката? Това оставяме като изненада за самия епизод.

И тъй като всичко ще се случва на живо във Фейсбук вие, феновете на dsport, също ще може да участвате. Ще може да давате идеи и да отправяте предизвикателства. Вие също ще сте част от виртуалното българско първенство.

Партньор на dsport в това начинание е ozonе.bg. Там може да намерите всичко, което вие необходимо, когато става дума за забавление и не само. Само сега получавате допълнително 8% отстъпка за играта eFootball Pro Evolution Soccer. Това е играта, която е партньор на УЕФА и с която се играят официалните мачове за предстоящото Европейско първенство по eFootball.

За да се възползвате от тази отстъпка влезте на ozn.bg/dsport2020 и използвайте промокод dsport при завършване на вашата поръчка.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още