Dsport на 2 години!

dsport.bg

Уважаеми приятели,

На 9 юли 2019 година в ефира на Дарик радио съобщихме за старта на новия ни проект – сайтът dsport.bg. Малко след това в 17:15 часа пуснахме първия пост във фейсбук страницата ни. Може би помните, че в началото можехте да ни намерите само в социалната мрежа, преди официално да стартираме и познатия ви вече сайт.

Две години са и много, и малко за един нов проект, но смеем да твърдим, че dsport бързо се утвърди като един от лидерите в спортната  информация в България. Ние се стремим винаги да бъдем честни с вас и да публикуваме новини, които са проверени и отговарят на истината.

Никога не сме крили, че хората от нашия екип имат определени клубни пристрастия, но винаги сме се били обективни в отразяването на новините и събитията.

Искаме да ви благодарим, че от ден 1 на проекта dsport вие сте с нас, увеличавате се и ни вярвате!

Обещаваме ви, че ще продължим да отразяваме и коментираме футболните и спортните новини със същия ентусиазъм и обективност, с която го правим и в момента.

Очаквайте нови изненади, с които се надяваме да задоволим вашите желания. В това число включваме и мобилно приложение, което скоро ще бъде достъпно за всички наши читатели.

Екипът на dsport!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още