Dsport срещу читателите: Кой е по-добър в прогнозите?

Веско Вълчев Веско Вълчев

Екипът на dsport и Дарик радио се изправя срещу вас читателите, слушателите – нашите фенове в пряк сблъсък, в който ще стане ясно кой е по-добър в прогнозите.

В новата ни рубрика с efbet “еfbet Блиц“ всеки вторник човек от нашия екип ще се изправя срещу един от вас, като ще прогнозираме по 5 топ спортни събития от седмицата. Който успее да събере по-висок общ коефициент от успешните прогнози продължава и следващата седмица.

Първа на терена на прогнозите застава нашата Лора Николаева, която ви е позната от рубриката „Тройката на dsport”, където често познава.

Тройката на dsport: Супер дербита в Европа

Как да се включите?

Под поста ни във фейсбук напишете коментар със съдържание - #efbetблиц и чрез жребий ще изтеглим първия участник от ваша страна!

Тук идва и най-хубавото! Всеки от вас, който победи наш човек, ще спечели страхотни награди от efbet!

Нека разберем кой е по-добър в прогнозите!

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ