Dsport срещу феновете: Прецедент – и двамата участници са аут

Веско Вълчев Веско Вълчев

Епизод 12 на рубриката „efbet БЛИЦ“ роди прецедент. И двамата участници направиха грешни прогнози на петте мача и събраха коефициент... 0.

Явно срещите затрудниха Лора Николаева и Даниел Динчев, което означава, че общият резултат не се променя – 6:5 за феновете.

Двамата участници пък са отстранени и на тяхно място ще излязат други двама идната седмица и ще пробват късмета си с предложенията на efbet.

Трябва да признаем, че по време на епизода бе допусната техническа грешка в прогнозите на Лора. Тя прогнозира, че мачът между Тунис и Мали ще бъде Х на полувремето, а Тунис ще спечели, докато при изписването бе отбелязано, че мачът ще е 1-ца на полувремето и Х краен резултат. В крайна сметка Мали победи.

Как се справихте вие?

Със сигурност по-добре от нашите участници. Най-добре обаче се представи Теодор Никифоров, който направи 4 от 5 точни прогнози. Той получава право да участва в рубриката в някоя от следващите седмици.

Вие също може да участвате, като прогнозирате заедно с нашите участници под постовете във Facebook и YouTube, а това може да ви донесе и награда от efbet.

Dsport срещу феновете: Две суперкупи и мачове в Африка

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още