Дунав пуска билетите за мача срещу ЦСКА

dsport.bg

След  14:00 часа на 19 август стартира продажбата на билети за двубоя на Дунав срещу ЦСКА. Срещата е неделя, 25 август, от 18.00 часа на Градския стадион в Русе.

Билетите са с цена 10 лева и ще могат да бъдат намерени в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 (в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали).

За трибуната под козирката, пропуските ще са с цена 25 лева.

Ръководството на ФК „Дунав“ вече пусна в продажба и билети на цена от 5 лева. От тях ще могат да се възползват хора, навършили 65 години. На входовете на Градски стадион Русе ще бъдат проверявани документи за самоличност, удостоверяващи възрастта на хората, възползвали се от отстъпката.

Дунав  напомни, че децата до 12 годишна възраст може да наблюдават мачовете безплатно.

Касите започват продажбата на пропуски в 16:00 часа, а вратите на стадиона отварят в 17.00 часа

Билети за мача ще бъдат продавани до 60 минути от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача.

Хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още