Дунав започва тренировки от утре


Футболистите на Дунав Русе може да започнат тренировки от утре. Това сподели треньорът на тима Людмил Киров пред колегите от БТА. По думите му се очаква играчите да стартират индивидуални занимания още утре, а от края на седмицата се предвиждат и групови тренировки.

Община Русе става спонсор на Дунав

Киров допълни, че всички играчи на тима са в Русе, с изключение на Дуде Ндонгала, който се очаква да се завърне у нас на 15 май. Той обаче ще трябва да мине задължителната 14-дневна карантина преди да се присъедини към съотборниците си. Младият специалист също така разкри, че още утре футболистите му трябва да бъдат тествани за коронавирус.

Киров бе категоричен, че очаква отборът му да бъде в оптимална форма за мачовете в efbet Лига, след като проведе 3-седмична подготовка. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още