Двама от Бешикташ са с коронавирус

| Световен футбол

Един футболист и един член от екипа на Бешикташ са дали положителни проби за коронавирус, съобщиха от клуба. Имената на двамата заразени, както и техното състояние обаче не се съобщава. Положителните проби са били дадени в петък, 8 май.

Отборите в Турция започнаха тренировки на малки групи от тази седмица. Те получиха разрешение от властите, а Турската футболна федерация се надява първенството да бъде възобновено на 12 юни - близо три месеца след спирането му заради пандемията.

В петък друг от големите отбори в Турция - Фенербахче, също обяви, че член на екипа е болен от коронавирус, което доведе до отменяне на планираната тренировка.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още