Джан бесен на Юве, халфът аут от отбора за ШЛ 

Георги Атанасов Георги Атанасов

Емре Джан избухна по адрес на Ювентус и по-специално ръководството на отбора, защото немският полузащитникът остана извън картотеките за Шампионска лига. В медийното пространство се спекулираше как Джан иска да напусне "Старата госпожа", тъй като не получава игрово време. В изказване след днешната новина, той откровено сподели, че клубът му е обещал ситуацията да се промени, но отново Емре Джан бива загърбен: 

"Много съм ядосан, защото миналата седмица ми беше обещано нещо различно."

Германският футболист потвърждава, че името му е било в центъра на някои пазарни преговори и едно от условията за оставането му беше уверението, че ще бъде включен в списъка на италианските шампионите за ШЛ. Вчера вместо да разбере очакваното, той получи телефонно обаждане, което е продължило само минута, когато са му казали, че е изпаднал от листите, допълва Джан. 

"Ще говоря с Ювентус.Не мога да си дам обяснение за избора на Сари, защото през миналия сезон направих няколко добри мача, особено в Шампионска лига" завършва Емре Джан.

Към германеца имаше интерес от сериозни клубове като ПСЖ, но явно е бил подлъган да остане в Италия.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още